nordik-predator-pre--tuned-1.png_product
Свирка - примамка за хищници Nordik Predator Pre-Tuned
( Все още няма отзиви. )
Производител: NORDIKPREDATOR
Код: 20951200
Категория: Примамки, неутрализатори на миризми, репеленти
63,00 лв.
Продукта е в наличност
- 1 +
Описание

Условията през зимата по някога са много тежки, което налага използването на специално предназначено за такова време оборудване.
Nordik Predator Pre-Tuned е предназначена и специално разработена за такива условия - студени, неблагоприятни, зимни условия. С нея сме напълно сигурни, че ще успяваме да произвеждаме желаните звуци, без тя да замръзне.
Свирката има три степени, които се регулират с помощта на външен пръстен, което ще ви улесни по време на нейното използване.
Свирката е с външна мембрана - преимущество в студеното време. Тя не замръзва, за разлика от свирките с вътрешна мембрана.
Мишките и зайците - два вида основна плячка за хищниците през зимата.
За да имитираме зука на единият от тях или по-точно мишка, поставяме пръстена на белега, който е най-близо до устата. Надуването след това, е на къси интервали.
Звуците на заек или заек подземник са също така лесни за имитиране. Пак с помощта на гумения пръстен, поставен на втория белег – за заек подземник или на третия белег – за заек.  Където е поставен пръстенът, поставяте устните около него. След това с палеца и показалеца образувате кръг, където поставяте кръглия край на свирката, а с останалите три пръста със свиване и разтваряне образувате „фуния“, която свивате и разтваряте в синхрон с подавания към свирката въздух. Упражненията и опитът ще ви дадат увереност в имитирането на основните звуци, тогава гуменият ограничителен пръстен може и да не ви трябва. В този случай поставяте пръстена в основата на свирката, мястото, откъдето излиза мембраната. След това, когато имитирате различни звуци, те ще зависят от това, къде сте поставили устните си върху мембраната. Ще имитирате звуци с различна дебелина (като при хората) с подаване на по-продължителни или по-кратки интервали може да имитирате различни животни, в случай че желаете да направите звука по-болезнен достатъчно е да вкарате в свирката звука „грррр“.
Не се ограничавайте да екпериментирате, това само ще ви е от полза!

Много важно условие за получаване на реален и хубав звук е да се стремите да подавате звука от диафрагмата, а не от бузите. Също така обърнете внимание на работата на ръката, положението на дланта, пръстите, нейните движения и синхрона с дишането.

ВНИМАНИЕ!!!
Свирката възпроизвежда звуци, които са над 115 децибела, препоръчваме използването на защитни средства за уши като, тапи за уши или антифони.

 

Допълнителна информация
Производител
NORDIKPREDATOR
ОТЗИВИ
No record found.
Напишете вашия отзив за: Свирка - примамка за хищници Nordik Predator Pre-Tuned
Трябва да влезнете в профила си, за да публикувате отзив.