Добре дошли в БУЛАРМС - интернет магазинът на всички,
чието хоби са оръжията, ловът и свободното време

 

Свирка - Примамка за хищник Nordik Mini Predator

Оценка за продукта: Все още не е гласувано
SKU: 20951207
Цена: 44,00 лв

Производител: NORDIKPREDATOR
Описание

Условията през зимата по някога са много тежки, което налага използването на специално предназначено за такова време оборудване.
Nordik Predator Mini е предназначена и специално разработена за такива условия - студени неблагоприятни зимни условия. С нея сме напълно сигурни, че ще успяваме да произвеждаме желаните звуци без тя да замръзне.
Nordik Predator mini е по-малка като размер от Nordik Predator Pre-tuned, звуковите й възможности също така са по-малко и е с по-тънка мембрана. С тази свирка може да имитирате широка гама от звуци.
Звук на мишка - поставяме свирката между устните на възможно най-крайното положение и надуваме на къси интервали.
Звук на заек в беда - за да имитираме този звук е необходимо да поставим устните си около средата на мембраната на свирката. След това с ръката образуваме фуния, така че палеца и показалеца да са нейното начало. В това тъй наречено начало поставяме кръглият край на свирката. С останалите три пръста със свиване и отваряне променяме размера на тъй наречената фуния, с което си помагаме по време на възпроизвеждането на звука. Ако желаете да имате звук, който хищникът да възприема като по болезнен трябва да вкарате в свирката звука "грррр".

Много важно условие за получаване на реален и хубав звук е да се стремите да подавате звука от диафрагмата, а не от бузите. Също така обърнете внимание на работата на ръката, положението на дланта, пръстите, нейните движения и синхрона с дишането.

Подаване на сигнал - 20-30 сек. след това 3 или 4 мин. пауза, ако до 30 минути не се появи животно желателно е да смените мястото.

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

© 2013 BulArms Всички права запазени.

Powered by design2you.org