Добре дошли в БУЛАРМС - интернет магазинът на всички,
чието хоби са оръжията, ловът и свободното време

 

Стационаред уред за прогонване на птици BIRDCHASER

Оценка за продукта: Все още не е гласувано
SKU: 20010083
Цена: 130,00 лв

Производител: Китай
Описание

Стационарният уред за защита от птици  реализира защита от нежелан достъп на птици до Вашия обект като излъчва цифрово записани предупредителни сигнали от хищни птици като ястреби, соколи и кукумявки. 
Състои се от звуков излъчвател, инфрачервен сензор, регуратор на силата на звука, превключвател за избор на режим - оформени в един  корпус и отделен захранващ адаптер 220VAC/12VDC.

BIRDCHASER притежава два режима на работа:
При първия режим -"PIR" вградения инфрачервен сензор регистрира присъствието на птица или животно (всеки "топлокръвен" обект) в зоната пред уреда от 130 градуса и на разстояние до 10 метра, след което се излъчва серия от предупредителни сигнали. Силата на предупредителните сигнали може да бъде регулирана в зависимост от желания ефект на защитата.
При втория режим - "AUTO" уредът излъчва серия от предупредителни сигнали през интервал от време, който може да бъде регулиран между 5 - 30 минути. Така се постига превантивна, постоянна защита на охранявания обект.
При първият режим уредът може да бъде използван и като класически уред за защита на малък обект от нежелано присъствие, като издаването на предупредителен сигнал от уреда се счита за сигнал към охраната за наличие на нарушител в защитаваната територия.
При максимална сила на звука BIRDCHASER може да охранява площ  до 4 декара.
BIRDCHASER се захранва с адаптер от мрежата за 220V, като към уреда се подава безопасното напрежение от 12V, приложимо при експлоатация на уреди на открито.

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

© 2013 BulArms Всички права запазени.

Powered by design2you.org