Добре дошли в БУЛАРМС - интернет магазинът на всички,
чието хоби са оръжията, ловът и свободното време

 

Ако сте вече регистрирани, моля влезте точно тук

Изпращане до
Само в случай, че адреса на доставка, е различен от адреса за плащане, < br / > щракнете върху "Добави/Промени адрес за доставка" бутона по-долу
Добави/Промени адрес за доставка
Име продукт No Цена: Количество / Обнови Такса (ДДС) Отстъпка Обща сума
 
Резултат за цената на продукта
Не е избран начин за доставка
Избери начин за доставка
 
Обща сума:
0,00 лв
0,00 лв
Бележки и специалните искания

Условия за обслужване

Условия за ползване


С условията за ползване се уреждат отношенията между доставчикът на електронната услуга www.bularms.com и потребителите на електронния магазин. Условията са базирани върху действащото законодателство на РБългария за електронната търговия, и свързаните с него закони. Същите се прилагат при възникнали неуредени въпроси в УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ.

Лични данни:

Естеството на електронната услуга изисква някои лични данни за потребителя на електронната услуга.

При регистрация потребителя предоставя лични данни, които са конфиденциални и не се предостъпват на трети страни. Целта на личните данни на потребителя на електронната услуга има за цел подобряване качеството на неговото обслужване.

Чрез предоставените лични данни, потребителя получава потребителско име и парола посредством които се индетифицира, с което получава достъп до достъп за пазаруване.

Поръчка:

След направената от потребителя поръчка в интернет магазина, представител на bularms.com се свързва с него посредством посочените от потребителя данни за контакт (електронна поща или телефон). Целта на контакта е потвърждаване цената на поръчания продукт, срока на доставка и след потвърждаване от страна на потребителя, поръчката се счита за приета. Ако представител на bularms.com не успее да се свърже с потребителя, поръчката не може да бъде осъществена.

Подаването на точна и актуална информация от страна на потребителя е гаранция за неговото качествено обслужване. При подаване на неточна информация от страна на потребителя поръчката се счита за невалидна.

Някои от продуктите обявени в електронен магазин Bularms.com НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПОРЪЧВАНИ по електронен път. Това са ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ, ГАЗОВО И ВЪЗДУШНО ОРЪЖИЕ И БОЕПРИПАСИТЕ ЗА ТЯХ, ПИРОТЕХНИЧЕСКИ ИЗДЕЛИЯ.

Доставка:

Доставката на поръчания продукт(продукти) от онлайн магазина Bularms.com на територията на Република България се осъществява посредством куриерски фирми.

Цената на доставката на територията на Република България зависи от теглото и стойността на продукта.

Срокът на доставка на територията на Република България е от 1 до 3 работни дни след потвърждение на поръчката. Срокът се определя от деня в който е потвърдена поръчката, населеното място и графика на куриера. За Ваше улеснение след потвърждаване на поръчката ще ви уведомим кога може да очаквате вашата доставка на заявения от Вас адрес.

ВАЖНО: При доставка на пратката от куриерската служба е задължителна проверка от страна на потребителя в присъствието на куриера за състоянието и съответствието на пратката. При констатирани несъответствия, моля свържете се с нас. При констатирани механични увреждания на продукт в следствие на транспортиране на пратката, моля направете протокол с куриера и се свържете с нас.

Гаранция:

Bularms.com гарантира на потребителите на електронния магазин за качеството на поръчания продукт до момента на неговото изпращане. Проверката на продукта се извършва както при изпращането в присъствието на куриера приемащ пратката, така и при получаването на продукта в присъствието на куриера доставящ пратката. Ако при доставянето на продукта е установено несъответствие с направената поръчка или повреда на продукта, потребителят има право да откаже пратката.

Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от използване на продукта извън неговото предназначение, употреба извън указаните в описанието на продукта начини на употреба, използването на консумативи които не са за съответния продукт, наднормено натоварване на продукта.

Права и задължения на bularms.com:

- Задължава се да изпрати поръчания продукт в договорения срок.

- Задължава се да изпрати продукта в производствена опаковка. Освен в случаите когато продукта производствено е без опаковка.

- Има право да НЕ изпълни поръчка при предоставени неверни лични данни от страна на потребителя.

- Не носи отговорност в случаи на невярна информация от страна на производителя за произведения от него продукт.

- Не носи отговорност за забавена пратка от обстоятелства независещи от Bularms.com

Права и задължения на потребителя на електронен магазин bularms.com

- Потребителя е задължен да посочи валидни телефонен номер и адрес за доставка.

- Потребителя е задължен да заплати цената на продукта от съответната поръчка и цената на транспортната услуга. Двете цени са независими и се заплащат по отделно.

- Има право да получи продукта от направената от него поръчка в електронен магазин Bularms.com. Освен в случаите когато поръчката е невалидна.

- Има право да не приеме стоката от поръчката и да поиска нейното връщане в следните случаи:

* Когато поръчаният вид продукт и полученият вид продукт имат несъответствие.
* Когато при проверка в присъствието на куриер при получаването на продукта е констатиран видим дефект на продукта, при нарушена цялост на фабрична опаковка в следствие на транспортирането.

* Когато цената на поръчания продукт и на доставения продукт имат несъответствие.
* Когато размера на поръчания продукт и на доставения продукт имат несъответствие.
* Когато бройката на поръчаните продукти и на доставените продукти имат несъответствие.
* В сроковете посочени от законодателя.

 

Цената на продуктите и плащане на доставката:

Цената на продуктите е в Български лева за един брой с включен ДДС. В случаите когато единичната цена е за няколко броя, това ще бъде указано.

Заплащането на доставката става след нейното получаване от куриерската фирма с наложен платеж.

Връщане на продукта и връщане на заплатена за продукт сума:

Това е възможно, ако продукта е във вида в който е получен, т.е. запазена е неговата опаковка и продукта не е увреден или видимо използван.

Потребителя може да предяви рекламация в рамките на гаранционния срок и продукта е необходимо да е със запазен външен вид и запазена опаковка.

При фабричен дефект – безплатно извършване на ремонта на продукта, Bularms.com поема транспортните разходи в двете посоки, срокът за извършването на ремонта на продукта е не повече от един месец след предявяването на рекламацията от страна на потребителя, срока за ремонт е упоменат в Закон за защита на потребителите чл.113(1).

Подмяна на дефектиралия продукт с нов е възможно само когато дефектиралият не може да бъде ремонтиран в едномесечния срок.

Връщане на заплатената сума за продукт. Това става когато не може да се поправи дефектиралият продукт в едномесечния срок или не можем да заменим същия с нов. „Чл.114(2) Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване на цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяването на рекламация от потребителя.“

Потребителят на електронната услуга и доставчикът на електронната услуга Bularms.com се задължават да спазват действащото законодателство на Република България и настоящите общи условия за пазаруване в онлайн магазин Bularms.com.


Към касата

© 2013 BulArms Всички права запазени.

Powered by design2you.org